Mid-Nite Sessions tekent wereldwijd distributiecontract met Intergroove

Partyscene Redactie | 5 januari 2003
headlines


Dat juist Intergroove de platen wereldwijd wil distributeren was natuurlijk een flinke opsteker zegt eigenaar en producer/dj Sir Ron. Intergroove was onze eerste keuze. Intergroove was erg enthousiast en wilde zo snel mogelijk de eerste releases uitbrengen. Wij zijn ook zeer trots dat een aantal zeer bekende producers als Kareem Raihani, Angelo d’Onorio en Jerome inmiddels al een aantal remixen hebben gemaakt van Mid-nitesession releases.

's Werelds grootste distributeur van dancemuziek Intergroove verzorgd voor veel internationale artiesten de distributie. Te denken valt aan; Timo Maas, Plump Dj's, Layo & Bushwacka, Kruder & Dorfmeister's G-Stone and Dzihan & Kamien's Couch (both UK exclusive). Lee Coombs, Krafty Kuts, Peace Division, Inland Knights en Rui Da Silva die met 'Touch me' in de UK een No 1 notering had in de hitlijsten. Nu dus de beurt aan Mid-Nitesessions.

Het komende jaar brengt Mid-NiteSessions 8 EP’s, 3 mix cd's van Andre from Norway, Dj Whale en DJ Sir Ron en een compilatie album uit waarvan “Russian Blue” van producers Andre from Norway en DJ Whale de eerste zal zijn. Deze zal in de 3de week van mei in de winkels liggen

(toegevoegd:01-05-2003/11:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws