ClubRisk maakt er een soap van

Partyscene Redactie | 28 april 2003
headlines


Met het thema De Oranje Soap wordt de Winkel van Sinkel een echte live soap met koninginnenacht. Het publiek wordt geacht zich officieus koninklijk te kleden en zich te storten in een spel van intriges, overspel, verraad en decadentie. Dit kan nog spannend worden.

Naast de soap is er natuurlijk ook muziek. Deze avond draaien o.a. Josh Wink, Jack de Marseille en Benny Rodrigues. Josh Wink is over de hele wereld bekend van diverse producties als, Higher State of Consciousness, Don’t Laugh, I am Ready, French Kiss en het vorig jaar populaire Freak. Maar Josh kan nog meer. Zijn draaikunsten worden in de hoogste regionen genoemd en hij is hierdoor in de wereldtop doorgedrongen. Onlangs heeft hij tijdens Chemistry en Future gedraaid.

Jack de Marseille heeft pas in Nederland naam gemaakt na zijn optreden tijdens Dance Valley 2000. Hier heeft hij zijn veelzijdigheid laten horen. Deze twee dj’s worden bijgestaan door de Rotterdammer Benny Rodrigues, die op dit moment tot de absolute top van Nederland behoort en ClubRisk resident Richard.

De Oranje Soap
Winkel van Sinkel, Utrecht
29 april 2003
Entree: 35 euro
Open: 23:00-07:00
(toegevoegd:28-04-2003/15:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws