WIN!! Shine Indoor Sessions

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 26 April is de Rechter weer het decor van de Shine Indoor Sessions. Als stevige opwarmer voor Koninginnedag pakken we deze maand uit met n van de beste live-acts van Nederland en n van de most funky dj’s van Nederland!

Finest in Techno: Secret Cinema (Live) & Dj Darko Esser
Vanavond zal Jeroen Verheij a.k.a Secret Cinema voor het eerst in de Rechter verschijnen. Na een knallend optreden vorig jaar op Illuminate, vonden we het wel weer tijd dat Jeroen de zaak hier goed op zijn kop komt zetten.
Iedereen die techno een warm hart toedraagt spitst bij het horen van de naam Secret Cinema de oren. Met zijn gevarieerde sound, die van funky techhouse, via  breakbeats naar zwaar pompende techno gaat, zal hij deze avond de temperatuur naar hoogtepunt doen stijgen. Badkleding gewenst dus...
Naast Secret Cinema hebben we vanavond een speciale gast die de live-set van Jeroen muzikaal zal omlijsten. Zijn naam is Darko Esser en hij komt uit Nijmegen. Daar is hij als programmeur van Doornroosje de stuwende kracht achter de legendarische Planet Rose avonden. Naast programmeren houdt hij zich echter ook bezig met produceren en draaien. Verwacht ruwe techno en techhouse met een melodieus randje, die zorgvuldig naar een hoogtepunt wordt gebracht.

Digital Funk: Dj’s Radar (Higher Ground)& Ari Daily (Shine, Hoodlum breaks) & special  guest MC One (Hoodlum breaks)  
Deze avond laten we Dj Radar naar Eindhoven afzakken om zijn ultra funky breaks & beats te serveren in de kleine zaal. Radar, voor vele bekend als n van de Dj’s van dat gezellige hoekje op Lowlands; de Higher Ground, weet als geen ander hoe hij mensen aan het dansen moet krijgen. Samen met resident Ari Daily zal hij een mix van breaks, groovy house en een hoop andere funky shit laten horen om je vingers bij af te likken > Fingerlickin’ good y’all!!!

Cafe: Laidback Grooves
Back by dope demand: Dj Vaillant met zijn uiterst muzikale mix van alles wat soulfull en funky is. Vaillant is ‘a crate digger’ van de eerste orde, dus expect the unexpected...WIN!!

We mogen 3x2 kaarten uitdelen voor dit feest, mail even naar info@designisfunky.com en wellicht kan jij de 26e gratis naar binnen! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws