Report: De derde editie van het paas T-dansant.

Partyscene Redactie | 23 april 2003
headlines



Al ruim twee weken van tevoren waren alle 1.700 kaartjes over de toonbank gegaan. Toch blijft de feestorganisatie Loveland altijd zuinig met publiciteit. Exclusiviteit blijft de focus.

Zo was er ook deze keer weer volop aandacht besteed aan de vaste ingrediënten van fahion, art en food. In de club des parfums kon je bijvoorbeeld je eigen parfum creëren. Voor het diner kon je kiezen uit drie gerechten uit de keuken van Maison van den Boer. En rond een uur of acht ’s avonds kwamen een aantal steltenlopers in mooie witte gewaden op de podia dansen. Opvallend was dat deze steltenlopers grote donkere zonnebrillen op hadden. Maar al snel bleek dat het bij de act hoorde. Want als omhoog keek, hingen er boven de dansvloer allemaal pruikenkoppen die je al de hele avond liepen te begluren vanachter diezelfde zonnebrillen. De steltenlopers pakten de brillen en deelden ze uit aan het publiek.

En mocht de paassfeer je thuis ontgaan zijn, dan liepen er de hele avond sexy eastern bunnies door het mooi ogende publiek om je te herinneren. Zij stopte paaseitjes in je mond of legde die op de hals van je flesje drank. Veder stond er in de hoek nog een YourStyle-Today (Eye)Fashion Paasgrabbelton. Als je hier een paasei kocht maakte je kans op coole prijzen. De opbrengst hiervan ging naar Orange Babies. Zij zetten zich in voor projecten ter voorkoming van aids bij kinderen in Afrika.

Dit alles werd ondersteund door de stevige beats van dj’s Roog, Junior Jack & Kid Crème en Marnix, die in de loop van de avond de hitte er goed in wisten te brengen. De zaal ging helemaal los en liet zich moeiteloos meenemen in het ritme van de prille nacht. Was dit een T-dansant? Tja, het is maar net wat je van een T-dansant verwacht. Als je bij T-dansant denkt aan de zondagse feestjes, waar je naast ‘thee’ drinken ook relaxed kan dansen, kan het zijn dat je met stevige hardkloppingen weer je thuis je bank opzocht. Maar ben je er helemaal klaar voor en heb je zin in een goed feest, dan ben je aan het juiste adres. Want naast de vaste dj’s Roog, Junior Jack & Kid Crème en Marnix is er meer. De locaties zijn altijd top, het is eten overal even goed verzorgd, het publiek is stunning én er wordt veel aandacht besteed aan de decoratie. Maar als je bedenkt dat Loveland bewust weinig publiciteit wil, niet op zoek is naar ‘538’ publiek en het graag een íncrowd feest wil laten blijven. Dan kun je je afvragen of het T-dansant dat ooit begon met 250 man, in zijn succes zijn oorspronkelijke doel niet voorbij is gestreefd.

Tekst: Rose Smit
Foto's: Roberto








Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws