QueensNight in More met Roog, Erick E. en Eric de Man

Partyscene Redactie | 23 april 2003
headlines


Na de eerdere succesvolle samenwerkingen met de Amsterdamse Supperclub zoals het onlangs gehouden feest “a night at the playboy mansion” – met djDeep en Kerri Chandler – én het legendarische feest “Islander” in de zomer van 2001, is besloten om óók koninginnenacht 2003 samen te organiseren in de Amsterdamse More… De samenwerking zal resulteren in meer Serious Fun op de avond. Oftwel meer ruimte voor aankleding, entertainment die geheel in het teken staan van de leukste dag van het jaar!

Dit jaar dus geen Louie Vega, zoals de afgelopen jaren, maar een “dutch hero’s” special! Dit omdat deze wel wat vaker in het zonnetje gezet mogen worden, en omdat vooral juist deze dj’s horen te “stralen en schijnen” op ons nationale volksfeest. Wie doen dat beter dan Risk-residents ROOG en ERIC DE MAN. Beide zijn DE reizende sterren in binnen en buitenland. ROOG scoort op het moment wederom hoge ogen met enkele producties die uit gaan komen (op SOULFURIC en PEPPERMINTJAM). ERIC DE MAN heeft ook een underground hit geproduceerd samen met disco legende COLONAL ABRAHAMS.

ERICK-E, die samen met ROOG het meest succesvolle house duo van RiskMoRE – en misschien wel van Nederland – vormt, staat ook op deze avond geprogrammeerd om het feestje nog helemaal compleet te maken!
Kortom met deze line-up, op Nederlands leukste dag, een More… die volledig in het teken van koninginnenacht sfeer zal worden aangekleed, en het juiste publiek zal het wederom een goeie partij worden daar aan de Rozengracht. Er zijn een select aantal kaarten in de voorverkoop bij AUB Ticketshop, ClubWearhouse, Dance Tracks, Outland en elke zaterdag in de More…

(toegevoegd:23-04-2003/10:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws