Report: Sea & sun at the Chemistry

Partyscene Redactie | 22 april 2003
headlines



De bekende bezoekers van de Escape zullen de naam MarYSol inderdaad al kennen van de donderdagavond ‘Rush’. Maar nu is iedere derde zaterdagavond van de maand haar vaste avond!

De uitnodiging gaf stijlvolle, trendy en zelfbewuste mensen samen te komen en lol te hebben op deze avond. Samen met Onno gaf Marysol een avondvullendprogramma weg. In eerste instantie zou je bij een sea en sun feestje luchtige vrolijke en happy feelgood muziek verwachten, maar deze illussie werd snel weggenomen bij het binnentreden van de zaal. Een tikje ruige en opzwepende beats zoals in the Chemistry verwacht kan worden kwamen je tegemoed! VJ’s Micha Klein en R.E.L. projecteerde de zonnige plaantjes wel op de videoschermen wat een enorm warm effect gaf aan de zaal. Om het feestje die stylish-feel te geven is Miss Nicky Nicole gevraagd te MC-en.

Onder het publiek waren een aantal mensen die zich compleet hadden gewaagd aan een zomersstrandoutfit. Dapper, gezien de buitentemperaturen niet echt bijzonder tropisch te noemen waren! Ook waren er, gezien het paasweekend, nogal wat toeristen die een kijkje hebben genomen in de keukens van het Amsterdamse nachtleven. Ook zij zijn niet van een koude kermis thuis gekomen.

Voor degene die zijn zomeroutfit nog angstvallig in de kast had gehouden was de mogelijkheid je te laten beschilderen met mooie sea en sun prints. Mooie bloemen en frisse zeetekeningen waren het resultaat.

De derde zaterdag van de maand kan voor een ieder die zich in de Chemistry kan vinden een vaste bookmark worden!

Tekst: Maureen ten Pas
Foto's: Evita @ Studio R.E.L.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws