LUST FOR LIFE: DISCO FREAKOUT!

Partyscene Redactie | 17 april 2003
headlines

Het publiek kan de soulpijpen, glittertopjes, plateauzolen, afro-pruiken en nepwimpers uit de kast halen, want er mag van alles, als het maar disco, seventies en over-the-top is!

Disco FreakOut belooft dampende house, swingende soul en ijzersterke discoclassics. In de Kerkzaal is er muziek voor de echte discofreaks door Alex van Oostrom en Captain F. Dj’s Roog, Real El Canario, Kevin & Rogor en MC Cupid zorgen in de Tuinzaal voor Latin house en de funky tunes. Live on stage staan de Soul Survivors.

Bezoekers die zich op deze avond kleeden als een echte disco diva of als the king of disco lopen grote risico om gratis naar binnen te mogen.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert BNN de clubavond Lust for Life. Tijdens deze avond is er aandacht voor muziek, dans en visueel vermaak. Uniek aan deze avonden is het avondvullende programma met verrassende elementen zoals cabaret, modeshows en exposities. Naast de gebruikelijke programmering is er altijd een thema aan de avond verbonden. Op 7 juni vindt de volgende clubavond van BNN plaats.

Kaarten voor Lust for Life zijn te koop voor 12,50 euro bij alle filialen van de Free Record Shop en bij Hotel Arena TONIGHT. De zaal gaat open om 22.00 uur.

(toegevoegd:17-04-2003/12:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws