Eighties Verantwoord viert driejarig bestaan in Tivoli

Partyscene Redactie | 16 april 2003
headlines


Deze viering is het resultaat van een samenwerking tussen beide Utrechtse clubs, die steevast in de voorverkoop uitverkocht raken voor Eighties Verantwoord.

DJ’s 7 Inch Twins hadden zomer 2002 succes op het dance-podium van Parkpop en in de Golf-tent op Lowlands. Samen met het Utrechtse productie- en vj-team van Triomf organiseren zij sinds afgelopen herfst ook regelmatig Eighties Verantwoord in de Boerderij in Zoetermeer, Doornroosje in Nijmegen en Patronaat in Haarlem.

Eighties Verantwoord is een unieke jaren tachtig dansavond, omdat het meer biedt dan muziek alleen. 7 Inch Twins beschikken over vrijwel alle vinyl singeltjes die in de jaren tachtig populair waren. Bezoekers kunnen vooraf verzoekjes indienen per e-mail maar ook op de avond zelf via een computerscherm dat in de zaal hangt. Met hun collectie van duizenden singeltjes kunnen de 7 Inch Twins, die overigens de hele avond hun mond houden, voldoen aan alle wensen van het publiek.

De mensen van productiebedrijf Triomf zorgen voor de typische jaren tachtig entourage. De VJ’s bewerken, mixen en projecteren met behulp van meerdere beamers live-beelden en videoclips. Lichtmensen zorgen ervoor dat het licht zo veel mogelijk herinneringen oproept aan de jaren tachtig. Ook plaatst Triomf een batterij aan spelcomputers waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken.

Tijdens de viering op 20 april in Tivoli zijn er extra activiteiten.

-Van 22.15 tot 23.00 uur presenteren de Baltimora’s een jaren 80 popkwis.

-Een stylist zal ieder uur een bezoeker transformeren tot een jaren tachtig icoon. Deze bezoeker valt vervolgens een VIP-behandeling ten deel.

-Bezoekers krijgen een leuk 80’s presentje (op=op).

-En als klap op de vuurpijl draaien de 7 Inch Twins van 3 tot 4 uur ’s nachts de Verantwoorde top 15, die vooraf door bezoekers per e-mail is samengesteld. Iedereen kan zijn of haar favoriete jaren tachtig verzoekjes mailen naar verzoekjes@eighties-verantwoord.nl.

Eighties Verantwoord
Tivoli, Oude Gracht 245, Utrecht (i.s.m. Ekko)
Zondag 20 april 2003, aanvang 22.00 uur, einde 4.00 uur
DJ’s 7 Inch Twins
VJ’s, games en decor door Triomf
Popkwis door de Baltimora’s
Stylist Elbertis
Entrée € 8,-
VVK: Plato en Tivoli in Utrecht
Drie favoriete verzoekjes mailen naar: verzoekjes@eighties-verantwoord.nl
Website: www.eighties-verantwoord.nl

(toegevoegd:16-04-2003/12:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws