House Torhout 2003 gaat niet door

Partyscene Redactie | 16 april 2003
headlines


Het overaanbod aan festivals, de harde concurrentie en de wil om zich meer te concentreren op de Gentse organisatie “Kozzmozz” en de Brusselse nachtclub “Fuse” zijn de belangrijkste redenen om House Torhout 2003 niet door te laten gaan.

In België is de laatste tijd een overaanbod aan festivals ontstaan waarbij ook grote festivals zich steeds vaker op techno concentreren. Deze grote festivals kunnen de techno artiesten bedragen aanbieden waar House Torhout als jong en klein festival niet tegen op kan. Tegenover die grote bedragen staat natuurlijk de exclusiviteit dat de artiest enkel voor de grote festivals speelt, waardoor de situatie voor House Torhout onhoudbaar geworden is.

Anderzijds is het ook zo dat de organisatie van een festival een zeer zware onderneming is, die veel energie vraagt waardoor zowel Kozzmozz als Fuse vorig jaar ondervonden dat dit ten koste ging van de de Fuse en Kozzmozz. Deze beslissing om een stapje terug te doen komt zal de kwaliteit van Kozzmozz en Fuse ten goede komen.

(toegevoegd:16-04-2003/10:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws