Report: RUSH 2 year anniversary

Partyscene Redactie | 14 april 2003
headlines



Het concept van RUSH is inmiddels bewezen en wijd bekend, want niet alleen studenten,gays en/of ‘hippe’ mensjes uit Amsterdam maar ook van ver buiten de hoofdstad gaat men naar RUSH. Vannacht was het tijd voor een extra feestje omdat RUSH verjaarde. Twee jaar oud en still going strong, dat kunnen steeds minder clubavonden zeggen vandaag de dag. Dus de uitnodigingen waren de deur uitgedaan en de bubbelwijnen koud gezet, zoals een goed verjaardagsfeest betaamt.

Alle vaste en minder vaste krachten van RUSH waren aanwezig om het feest in goede banen te leiden. Residents Brain S. en Victor Coral draaiden vanaf het begin aan om beurten totdat de tent lekker vol was. Later op de avond kropen ook Mar Y Sol en Marnix nog even achter de decks. Toen was de tent al meer dan lekker vol, iets wat niet zo erg is bij de Sexy House die er gedraaid werd. Een dampende dansvloer en funky club gaan nu eenmaal goed samen.

Maar de dj’s waren niet de enigen die muziek verzorgden. Er was percussie vanaf het hoofdpodium en natuurlijk vaste mc Nickey Nicole. Een mooie verrassing was het korte optreden van Hans Dulfer die de beats stijlvol begeleidde op zijn sax.
Afwisseling was er dus volop, maar hierdoor zat er niet echt een stijgende lijn in. Het hoogtepunt van de avond was er zo rond drie uur ’s nachts. Onder begeleiding van klapper-eerste-klas “So much love to give” werd er een grote balonnenzee losgelaten die kort daarop werd gevolgd door ticker-tape. Met als logish gevolg één grote dolle boel op dansvloer en podia. Maar ook hierna was het nog goed toeven in de Escape.
Het was niet speciaal gedecoreerd, maar dat deden het grote aantal mooie mensen in feite al genoeg.
En voor al het overige visuele genot waren er weer leuke acts en meer dan genoeg danseressen. En zo gingen we nog tot ver na de officiële sluitingstijd met een heel groot publiek door.
Als deze RUSH een graadmeter is voor de komende tijd, dan zit die volgende verjaardag er zeker in!

Tekst: Ruben Maase
Foto’s: Niels Verfaille en Erik Ligter

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws