Creator vervangt Future in de basement

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlines



Reactor heeft eerder techno feesten georganiseerd in de Amsterdamse Powerzone en in de Rotterdamse Now&Wow. Nu krijgt Reactor een nieuwe en eigen clubavond in de basement van Nighttown. Hiermee neemt de organisatie de clubavond Future van Michel de Hey over.

Creator is volgens de organisatie een platform waar je als bezoeker direct in contact staat met Nederlands beste en vrolijkste dj’s, vj’s, dance-organisaties, clubs, media en medebezoekers. Door de brede en variërende invulling van de avond blijf je uitstekend op de hoogte van wat Nederland te bieden heeft op het gebied van dance en uitgaan.

Creator nodigt een keer per maand buitenlandse dj’s uit om te komen draaien in de basement. Hiernaast brengt Creator vette specials, thema’s, solo-sets, percussie, back-to-back sets en natuurlijk geweldige Techno met zich mee.

Tijdens de primeur op vrijdag 2 mei mogen dj’s als Dr. J, Bellie, Emilio Ferreire, Floornoiz, Carlos Rios vs Vincent de Wit en Vin-ill de spits afbijten.

“Zoals het leven bestaat uit geven en nemen, bestaat Creator uit produceren en absorberen. Techno made by human species”, aldus Reactor.

Creator
Nighttown, Rotterdam
Vrijdag 2 mei
Open: 22:00-05:00
Entree: 9 euro

(toegevoegd:11-04-2003/12:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws