AMPlified – Tha Blast (11-04-03)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag a.s. is het weer zover…
In Club Las palmas te Rotterdam zal wederom een editie van AMPlified – Tha Blast “eXploderen”. De muzikale invulling van de avond is met name “Urban lifestyle music”, of vanuit de AMP filosofie gesproken…. Muziek met als stamvader Hiphop. Zowel oud als nieuw,  east- als westcoast, maar ook muziekstijlen die zijn afgeleid van hiphop. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lekkere mainstream, underground en old-school R&B. Elke maand heeft “Tha Blast” ook een featuring in de GuestArea, en ditmaal is dat niets minder dan de befaamde “Boogie Nights” met haar befaamde DJ Disco Ed aan de wheels of steel…
AMPlified als organisatie staat voor een “upliftment” in Urban music, en dat betekent dus ook dat we voor iedereen die deze muziekstijlen kan waarderen een laagdrempelige, “regiovrije” Clubavond willen neerzetten.
Natuurlijk zijn er wel wat regels, maar met een dresscode die alleen vraagt of je –in wat voor style dan ook- verzorgd wil verschijnen, een attitudecode die negativiteit  niet accepteert en een leeftijdsbeleid vanaf 21 jaar, zullen weinig doorgewinterde feestbeesten moeite hebben. So if ya got more “bounze 2 da ounce”, are “ready to rock” and “gotz to get ur freak’on….” “Get in da club (it’s ya birthday)”, “shake that ass”, and Holllllaaaaaaaaaaaaaaa!!!     Line up (Prime Area) Jamal CoverSquad   AMP’s DanceAlliance & Dirty Brown Visuals   (Guest Area -Boogie Nights)
Disco Ed

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws