Woodstock ’69 viert haar 10e verjaardag

Partyscene Redactie | 4 augustus 2003
headlines


Nooit eerder vond je je ‘afgeschreven’ huiskamer meubilair terug op het strand. Voor vele mensen is Woodstock ’69 al vele jaren lang de verlenging van hun huiskamer. Met als grote verschil een unieke, fantastische achtertuin waarin je van de meest adembenemende zonsondergangen kon beleven. Dit onder muzikale begeleiding van de ‘Çarmina Burama’ weggezakt in een comfortabele fauteuil.

Dit was niet het enige wat er gebeurd is in de afgelopen 10 jaarbij Woodstock ’69 op het Bloemendaalse strand; Live muziek ‘on the Beach’. De radio 3FM dag met als absoluut hoogtepunt Spearhead onder leiding van Michael Franti. Thursday Monkeys- Dj’s uit binnen en buitenland die het vinyl hebben laten smelten. ‘Stomme maandag’ met Piet Popcorn. Gastkoks die de sterren van de hemel gekookt hebben. dansen met je voeten in het zand. Veel opgebloeide liefdes waar ook weer nieuw leven uit voort gekomen is.

Beachbop, wat begon als een heel klein feestje, is uitgegroeid tot een begrip in heel Nederland en zelfs buiten onze landsgrenzen heeft Beachbop naam vergaard. Om dit heugelijke feit te vieren houden ze een heus verjaardagsweekend.

De ‘Kick off’ hiervan is op vrijdag 11 april vanaf 17:00 uur met een ouderwets Woodstock ’69 (verjaardag)feestje onder muzikale begeleiding van enkele resident Dj’s. Als je op tijd bent is er taart en Champagne maar je wordt niet thuisgebracht…

Zaterdag 12 april sluit Foodstock zich aan bij de feestelijkheden. Je kunt dan vanaf 18:00 uur voor Euro 12,50 de gehele nieuwe menukaart ‘voorproeven’ onder culinaire begeleiding van onze kersverse topkok Edison Luciano Blok. Daarna mag er gedanst worden.

Zondag 12 april wordt eenieder getrakteerd op en live optreden van OLaBOLA. Een stel indrukwekkende muzikanten van nu en het verleden (Gotcha, RO & Paradise funk, de Kift en Jan Akkerman). Deze voornamelijk Haarlemse formatie brengt Breakbeatsoul ten gehore. Voor meer info over OLaBOLA check www.OLaBOLA.nl.

(toegevoegd:08-04-2003/10:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws