ElectroNation komt naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlines



Aanstormende electro dj’s kunnen 4 april hun talenten ten gehore brengen in de Rotterdamse Nighttown. Naast deze talenten draaien dj’s Dion en Terry Toner vs. Herr Arter ook op deze avond.

ElectroNation is op zoek naar nieuw dj talent op het gebied van electro, dit doet de organisatie door middel van een tour. De NeLectronica tour is vorige maand van start gegaan in de Jetlag Lounge te Den Haag en trekt verder door het gehele land.

ElectroNation is op zoek naar dj’s met het geluid van de New Wave synthesizer uit de jaren ’80 gecombineerd met nieuwe futuristische geluiden en de sound van electroclash. Het grootste talent wordt uiteindelijk gekozen door het publiek. De sets van de deelnemers worden online gezet en internetbezoekers kunnen hieruit de beste kiezen. De winnaar mag een single uitbrengen en draaien in de ElectroNation tent op IMPULZ Outdoor.

NeLectronica tour
Nighttown, Rotterdam
Vrijdag 4 april
Entree: 7 euro
Open: 23:00-05:00

Wil jij bij deze editie van de NeLectronica tour zijn? Partyscene.nl mag kaartjes weggeven. Ga naar de rubriek winnen en laat je gegevens achter.



(toegevoegd:02-04-2003/10:49)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws