OBLIVION elke eerste donderdag in The Backdoor

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlines


Creatieve impulsiviteit en liefde voor onverwachte cross-overs. Elke eerste donderdag van de maand opent Oblivion vanaf 22.00 zijn deuren, vooralsnog vindt de eerste avond plaats aan de Amstelstraat 128-132. Voor mensen met een eigen stijl, humor, passie, kracht en gevoel voor gepaste chaos. De onverwachte acts en afwisseling van sfeer zullen onbewust voor het concept Oblivion zorgen. In de basis vijf personen uit verschillende disciplines die met liefde aan nieuw nachtelijk plezier werken, met als drijfveer een pittig pepertje in de Amsterdamse nachtkont.

Oblivion staat voor kracht. Voor romantiek met ballen. Voor chaos, emotie en passie. Voor spontane sfeer en, indien mogelijk, een lichte mate van vergeetachtigheid. Muziek is belangrijk. Maar de overkoepelende kwaliteit heeft het belang van het rijk voor zichzelf.
Tijdens de kick-off donderdag 3 april 2003 zullen naast de harde Oblivion kern (Angelo d’Onorio, DJ Shane, VJK (Design en Visuals) en Aroma Jockey ODO7) DJ 100% Isis, MC Sista Micksta en performer Sanjay hun opwachting maken, allen verantwoordelijk voor acts met karakter.

Voelt het tijdens dit lezen van onze bedoelingen alsof je thuis komt, vier dan met ons vanaf 22.00 uur de geboorte van Oblivion!

Oblivion, Amstelstraat 28-32 te Amsterdam, entree € 8,-.

Kaartjes winnen? Check "WINNEN"

(toegevoegd:02-04-2003/14:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws