STEAM! is de nieuwe zaterdag van Club Risk in de Winkel

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlines


Muzikale headliners op deze avond zijn DJ's Erick E en Eric de Man, twee residents die de afgelopen jaren medeverantwoordelijk waren en zijn voor het succes van deze organisatie in de Winkel van Sinkel.

Door deze twee DJ's aan elkaar te koppelen, is men verzekerd van een stabiele en ijzersterke programmering, zodat er gebouwd kan worden aan meer entertainment en extra's.
STEAM! biedt dan ook meer dan men op een gemiddelde clubavond kan verwachten. In eerste instantie zal er met meer kleur tijdens de avond worden gewerkt, zowel in de decoraties als met het licht. Hierdoor wordt er een vrolijker, luchtiger karakter gevormd.

Daarnaast worden er elke keer zwoele en mysterieuze acts geprogrammeerd waarmee een sensuele en vrouwvriendelijke sfeer wordt gecreëerd. De historische, in neoclassicistische stijl opgetrokken Winkel van Sinkel leent zich uitermate voor deze vorm van sfeercreaties.
Op zaterdag 5 april zullen de DJ's worden ondersteund door Saxofonist Costar, tezamen met in silhouet bewegende zwoele danseressen, om het publiek op te zwepen.
Met STEAM! geeft Club Risk een nieuwe impuls aan de maandprogrammering, want er is bijna geen betere optie denkbaar om de maand mee te beginnen in de Winkel van Sinkel.

(toegevoegd:02-04-2003/14:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws