Civilization Indoor Kardinge brengt dance naar Groningen

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlinesDit met de intentie om het dans festival van het noorden 2 x per jaar plaats te laten vinden. Na ongeveer alle locaties in het noorden bekeken te hebben kwamen ze uit op hetgeen ze eigenlijk allang wisten: er is géén mooiere locatie in het noorden te bedenken dan het Kardinge complex! Hier zal op 10 mei 2003 het Civilization Indoor festival dan ook plaats vinden

Maar liefst 4 area’s zullen op zaterdagavond 10 mei van 21.00 tot 06.00 in gebruik worden genomen.

The forbidden City – The City of Ming – The Purple City zullen de tot de verbeelding sprekende namen zijn van de 3 dance area’s. The lost City is de ruimte waar men even tot rust kan komen, een hapje kan eten of even kan flaneren langs de vele stands. Men kan zich hier zelfs helemaal laten gaan in een heus Playstation eiland.

Wat het Kardinge complex zo uniek in zijn soort maakt weten de kenners van deze locatie allang. Diegene die “het Kardinge gevoel” niet kennen zullen dit gevoel absoluut leren kennen in het subtropische golfslagbad dat deel uitmaakt van de dance area’s. Hier mag ook daadwerkelijk in het zwembad gedanst worden. Een unieke ervaring voor diegene die dat nog nooit mee gemaakt hebben, en een reis terug in de tijd voor diegene die veel te lang hebben moeten wachten op éindelijk weer een feest in Kardinge. Neem dus de meest excentrieke zwemkleding mee, (sokken en schoenen zijn uiteraard verboden in het zwembad!) en laat je helemaal gaan op de golven van muziek.

Gezien het thema van dit festival verzoekt de organisatie de bezoekers gekleed te komen in willekeurige (zwem)kleding in de kleur combinatie rood-zwart. Uiteraard is helemaal niets verplicht, maar het wordt wel zeer gewaardeerd.

Line-up:
The city of Ming (21.00 – 06.00) Progressive & Techno
Philippo
Erick E
Jean
Per
Michel de Hey
Acid Junkies (live)
Marco V

The forbidden city (22.00 – 03.00) Groove & Club
Foufur
Natarcia
Quinten de Rozario
Jessie K (live)
Dee.D.

The purple city (21.00 – 06.00) Eurogroove
Rakim
DenniZ
Mooney
Melvin
Stephen
Don Cartel

Prijs:
Vvk € 28,50 - Deur € 32,50 - VIP € 47,50

Alles over het festival kun je vinden op www.civilization.nl..

(toegevoegd:02-04-2003/12:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws