Jack Undercover onthult: Carl Cox in TWSTD géén 1-April-grap

Partyscene Redactie | 4 februari 2003
headlines



Toen ik zondagnacht op het idee kwam om als een ‘1 April-grap’ aan te kondigen dat Carl Cox zou draaien in TWSTD kon ik niet weten wat ik daarmee aan zou richten.

Het enige wat ik merkte is dat er hier en daar op diverse message boards en forums wat lacherig over werd gedaan. (Vanwege 1 April?) Ik dacht nog: "Daar trapt dus niemand in!"

Tot dat Anna van Anna’s Agency er lucht van kreeg. (Zij leest elke week trouw DJ Fanclub.nl !) Onmiddellijk sloeg ze groot alarm. Wat was er mis gegaan met deze boeking? Er was niks bekend over dit optreden van Carl en na wat over en weer bellen met het Engelse management bleek ook daar, dat men van niks wist. Goede raad was duur, maar een klant als UDC (Waar Dennis de eigenaar van TWSTD mede organisator van is) moet je niet in de kou laten staan. Ogenblikkelijk werd er een return vlucht geboekt van Londen naar Amsterdam en Carl werd gebeld met het verzoek toch A.U.B. wat leuke plaatjes uit zijn oudere verzameling op te diepen en met die koffer naar Heathrow te spoeden om vervolgens café TWSTD te verblijden met een korte maar verrassende set.
Zo gezegd, zo gedaan!

Zo waren enkele tientallen fans van Carl Cox getuige (TUSSEN 22.00 en 23.00 uur!) van een Cox zoals ze hem nog nooit gehoord hebben. Ik kwam pas net voor elf uur binnen en heb helaas het grootste gedeelte gemist.

Toen ik binnen kwam moest ik eerst even slikken. M’n hele ‘1 April-grap’ naar de knoppen. De lol was namelijk dat die Carl Cox er NIET zou zijn en dat er vele fans voor Jan Lul zouden komen opdraven... Maar goed. Hij was er dus wel en toen ik bijgekomen was van de schrik en ik foto’s wilde gaan maken, werd mij dit verboden. Mister Cox had blijkbaar een soort van beschermheer bij zich die vond dat dit soort publiciteit niet goed voor het imago van Carl was.
Het zij zo. Ze zoeken het maar uit. Ik heb toch stiekem deze foto (FOTO BOVEN) weten te maken. Jammer dat ik deze keer niet samen met onze super-DJ op de foto mocht.

Door al het gebel en ge-SMS stroomde ff later de tent redelijk vol.
Helaas was toen meneer Cox al weer pleite. Jammer.
Volgend jaar beter!

Undercover

(toegevoegd:02-04-2003/10:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws