Drie uur Luke Slater in Las Palmas

Partyscene Redactie | 31 maart 2003
headlines


De vorige editie van Xcess Profiles met Dave Clark was volledig uitverkocht. Na dit succes is het tijd voor het tweede feest in club Las Palmas op vrijdag 4 april. Dit keer draait Luke Slater met Paul Hazendonk en Clarence Brandon in de kleine zaal.

De Engelse dj Luke Slater is draait al wat jaartjes mee. Sinds eind jaren tachtig heeft hij een groot aandeel gehad in de techno sound. Slater maakt karakteristieke Detroit-techno en hij produceert platen van techno tot basloze ambient. Zijn stijl is te omschrijven als funky en hard met hier en daar electro invloeden. Wanneer je Luke Slater live hoort optreden valt het op dat hij veel meer experimenteert.

Naast Luke Slater draait Paul Hazendonk in de grote zaal. Vanaf 2002 maakt Paul deel uit van MAW Bookings en is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Paul heeft naast grootheden als Chris Liebing, dj Rush, Gene Farris en vele anderen gedraaid. De afgelopen jaren heeft hij in vele clubs gedraaid als Nighttown, Las Palmas, The Q en Winkel van Sinkel.

In de kleine zaal draait dj Clarence Brandon de gehele avond funky grooves. Clarence heeft vooral in het buitenland naam gemaakt en is van plan om ook in Nederland bekendheid te maken. De spectaculaire visuals worden verzorgd door vj collective Prime Meridian.

Xcess Profiles
Las Palmas, Rotterdam
Prijs: 16 euro
Open: 23:00-05:00

Wil jij bij de tweede editie van Xcess Profiles aanwezig zijn? Partyscene.nl mag kaarten weggeven. Ga naar de rubriek winnen en maak kans op kaartjes


(toegevoegd:31-03-2003/10:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws