JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 25 maart 2003
headlines



1- PASCAL FEOS – SELF REFLEXION (PV)
Dit is het tweede album van de Duitse producer Pascal Feos, uitgebracht op zijn eigen label PV records. Het album bevat 8 lekkere tracks, varieërend van diepe tot funky techno. Stuk voor stuk goed geproduceerde nummers, die in vele Dj koffers hun weg zullen vinden. Op de cd staan 16 tracks, aan elkaar gemixt door meneer Feos.
Cd en album zijn verplichte kost!

2- RUI DA SILVA – STONED (KISMET)
Da Silva is vooral bekend van de megahit ‘Touch me”, van een aantal jaartjes geleden. Zo’n hit zal hij waarschijnlijk nooit meer scoren, maar zijn releases blijven de moeite waard. ‘Stoned’ is een meeslepende tech-house productie, die tegen het eind nog een verrassende wending neemt. Fijne plaat!

3- SHAKEDOWN – LOVEGAMES (KITSUNE)
Shakedown scoorde vorig jaar flink met de zomerhit ‘At night’, ditmaal proberen ze het met ‘Lovegames’. Deze track was al te vinden op de ‘Kitsune Love’ sampler, maar is nu uit op rood, eenzijdig vinyl. Het is een fijn elektropop nummer en is heel wat anders dan hun superhit ‘At night’.

4- VINCE WATSON – AURELON REMIXES (BIO)
Afgelopen weekend nog in Amuse en in Nighttown te horen, deze up-and-coming Vince Watson. Dit is alweer de 11e release op zijn eigen label Bio. Het zijn remixen van een oude Watson track genaamd ‘Aurelon’. Jerome, Mistress Barbara en Deetron hebben alledrie erg hun best gedaan, met als resultaat drie prima remixen, voor elk wat wils.

Klik hier om naar de tracks te luisteren

(toegevoegd:25-03-2003/15:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws