X-Clusive gaat landelijk

Partyscene Redactie | 20 maart 2003
headlines



Na een aantal succesvolle edities van X-Clusive in het Bonbonnière theater te Maastricht, biedt Extrema nu ook aan de rest van Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met X-Clusive. In mei staan vijf edities van dit evenement op het programma.

Waarom Extrema juist X-Clusive verder ontwikkelt komt volgens de organisatie doordat mensen steeds vaker op zoek gaan naar feesten waar aandacht is voor sfeer, intimiteit, gezelligheid en vooral voor elkaar. Bij Extrema staat warmte, liefde en respect hoog in het vaandel en daarom denkt de organisatie dat zij perfect past bij dit soort feestjes. Naast de dj zijn ook de sfeervolle omgeving, de lekker hapjes, de hostesses en veel originele acts belangrijk.
De line-up van X-Clusive noemt Extrema ook exclusief. Dj’s die je kunt verwachten met een vier-uurs set zijn o.a. Jamie Anderson, Jack de Marseille en (onder voorbehoud) David Guetta, King Britt en Mr C. Naast deze dj’s zijn er ook namen als Lady Aïda, Eirc de Man, Matthew Dekay, Victor Coral en Bennie Rodrigues op de avonden te verwachten.
De visuals worden verzorgt door Photonic op alle X-Clusive feesten.

De mogelijkheid om van te voren met je vrienden te eten is aanwezig. Het 3-gangen diner wordt in de locatie van het feest, maar ook voor het feest begint geserveerd.

Waar en wanneer de feesten in mei zijn kun je hieronder vinden.

Zaterdag 17 mei: Bonbonnière Theater, Maastricht, € 29,-
Vrijdag 23 mei: De Rechter, Eindhoven, €8,-
Zondag 25 mei: Panama, Amsterdam, €15,-
Woensdag 28 mei (Hemelvaart): Las Palmas, Rotterdam, €15,-
Zaterdag 31 mei: Concertgebouw De Vereniging, Nijmegen, €29,-


(toegevoegd:20-03-2003/15:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws