Phats & Small bij Future Stars

Partyscene Redactie | 19 maart 2003
headlines


Niemand minder dan het duo Phats & Small zal een set van maar liefst 3 uur ten gehore brengen. Phats & Small zijn misschien nog het meest bekend door hun hit ‘Turn Around’. Maar dat is voor hen slecht het topje van de ijsberg als het gaat om succesvolle producties. Behalve met grote successen als ‘Feel Good’ en ‘This time Around’ hebben zij hun vaardigheden ruimschoots laten zien in remixen van andere grote artiesten. We noemen een Simply Red, Earth Wind & Fire, Dj Hell en andere bekende namen.
Naast het produceren houden zij als dj’s wel van een goed feest. Hierdoor heeft het duo de uitgesproken goedkeuring gekregen van dj’s als Carl Cox, Judge Jules en Danny Howells. Hoeveel beter kunnen je referenties zijn?

Het Future Stars concept is uniek, omdat het Nederlands meest veelbelovende dj’s de kans geeft naast gevestigde populaire dj’s en buitenlandse artiesten te draaien. En dat in de beste clubs van Nederland. Dit maal de Escape Venue. Op die manier wil Future Stars de scene voorzien van een nieuwe generatie dj’s die ook echt de vaardigheden bezitten om een avond echt te dragen.
In samenwerking met One Star Recording en Smirnoff Ice (die hiermee nieuw talent wil helpen in plaats van gevestigde namen sponsoren) is het gelukt een concept neer te zetten dat in elk opzicht uniek is. Hoewel Future Stars een toerende clubavond is, blijft de eigen stijl altijd behouden. Dit door een speciale verplaatsbare dj set. Wat ook typisch Future Stars is, zijn de vaste spycamera’s die continue gericht zijn op de dj en bijbehorende decoratie. Deze beelden zie je weer terug op de vj-schermen.

De ‘Future Stars’ op deze editie zijn Dj Francesco Pico en Dj Jeroenski. Francesco Pico was al door Erick E gekozen om op de openingsparty van Future Stars te draaien. Zijn bewezen kunde op de draaitafels en zijn achtergrond als actief muzikant en producer (met zijn eerste producties al in 1991) maken hem tot een ware artiest. Hij is een typische zodanig een ware ‘future star’.
Hetzelfde geld voor de Clubclassics resident Jeroenski, die al achter de draaitafels stond toen het house-virus nog geen voet aan Nederlandse grond had gekregen. Waar hij begon met vroege hiphop en breakbeat, is hij inmiddels getransformeerd in een gevierde club en garage dj. Vandaag de dag host hij samen met Rob Boskamp de succesvolle maandelijkse Clubclassics avonden in de Waakzaamheid.

Wil je kaarten winnen voor dit te gekke feest? Check dan de winnen rubriek en maak kans op een van de tien gratis kaartjes die wij weggeven!

ALGEMENE INFO:
Datum : vrijdag 21 maart 2003
Evenement : Future Stars
Locatie : Escape, Amsterdam
Dj's : Phats & Small (3hour set), Francesco Pico, Jeroenski
Stijl : House
Entreeprijs : € 16,-
Tijd : 23.00-6.00

(toegevoegd:19-03-2003/13:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws