Benny Rodrigues en Laidback Luke back-to-back in DJ Club

Partyscene Redactie | 14 maart 2003
headlines


Benny Rodrigues en Laidback Luke nemen het 15 maart tegen elkaar op in de Haarlemse Lichtfabriek. Form & Function, waarvan DJ Club een onderdeel is, organiseert een dance party aanstaande zaterdag 15 maart in De Lichtfabriek in Haarlem. Deze avond is er een battle tussen de DJ’s Benny Rodrigues en Laidback Luke, de DJ’s draaien tegen elkaar op in een back-to-back set. De DJ Club richt zich vooral op mensen die houden van groovy dancemuziek in een relaxte sfeer. De organisatie roept bezoekers op zich 'partyminded' te kleden.

Het is niet de eerste keer dat Benny Rodrigues en Laidback Luke een DJ battle houden. Al eerder zijn de DJ’s de strijd met elkaar aangegaan.

Benny Rodrigues heeft snel naam gemaakt de afgelopen jaren. De Rotterdamse DJ wist iedere week de Rotterdamse Now&Wow op zijn kop te zetten. Daarnaast draait hij in toonaangevende clubs als Chemistry en Ministry of Sound.

Laidback Luke geniet grote bekendheid in binnen- en buitenland. Hij maakt remixes voor o.a. Daft Punk en is een veelbelovend producer op dit moment.

Kaarten voor de DJ battle kosten €13,-, De muziek die je deze avond kunt verwachten is Funky, Groovy house. Het feest begint om 22:00 uur en eindigt om 04:00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de Plaatboef, Sounds en Music Store in Haarlem. Ook kun je online kaarten bestellen bij www.djclubhaarlem.nl..

Datum : Zaterdag 15 maart 2003

Tijden : 22.00 - 04.00 uur

Locatie: de Lichtfabriek/ Oliehuis

Adres : Minckelersweg 2

Plaats : Haarlem

(toegevoegd:14-03-2003/12:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws