LEXION, NA POWERZONE DE 2E CLUB IN NEDERLAND MET GRATIS ENTREE!

Partyscene Redactie | 13 maart 2003
headlines


Sinds de brand (september 2001) zijn er heel veel enthousiaste bezoekers trouw gebleven aan de Lexion. Reden genoeg dus voor de organisatie om iets positiefs terug te doen voor al deze trouwe LEX fans. Die positive vibe was ook deze afgelopen zeer geslaagde editie van THE FIRST goed te merken, de avond was gevuld met een ontzettend leuk en enthousiast publiek, uitbundige sfeer en lekkere muziek. En dat alles geeft de organisatie dan ook weer erg veel zin en kracht om met leuke dingen te komen.

De gratis entree geldt overigens voor alle zaterdagen en zondagen met uitzondering van speciale feesten en THE FIRST. Al heeft de Lexion organisatie ook besloten om op THE FIRST van April, de dames in ieder geval wel gratis binnen te laten, mits zij voor 22.00 uur binnen zijn. De deuren gaan om 21.30 open, met de afgelopen FIRST bleek de vervroegde openingstijd bijdroeg aan een minder lange wachttijd bij binnenkomst. Dit was een try out die suk6vol bleek dus voorlopig voor herhaling vatbaar.

Elke zaterdag van 22.00 tot 06.00 uur is het clubnight in de Deco Room, met dance acts, entertainment en natuurlijk met de befaamde klanken die verzorgd worden door DJ Jose, Stephen, Calvin & gast DJs. Tot de Lexion helemaal heropend is dus gratis entree! Zoals jullie gewend zijn van de Lexion hanteren zij nog steeds een selectieve doorpolicy, dus dress to impress en neem elke keer weer je ultieme partyhumeur mee!

Lexion
Overtoom 65
1551 PE Westzaan
T: 0900 - BelLexion
I: www.lexion.nl

(toegevoegd:13-03-2003/16:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws