TABOO! doorbreekt niet alleen saaiheid

Partyscene Redactie | 13 maart 2003
headlines


Uiteraard is het één en ander wat minder geworden de afgelopen maanden door het sluiten van die en genen. Mede daardoor hebben we besloten dat 1 en 1 maar eens een keer 2 moet worden.

Een gezellig avondje dansen op de donderdag op een locatie waar nog zeker niet iedereen al 2000 keer is geweest. Dan ook nog met leuke dj’s van feestjes waar men al graag naartoe gaat in het weekend.

Vanaf 20 maart 2003 presenteert Floorfillers een nieuwe wekelijkse clubavond op de donderdag, genaamd: Taboo!

DJ’s van de leukste dansavonden uit Rotterdam komen samen om er een zeer ongedwongen avond van te maken. Denk hierbij aan succesvolle avonden als Flirt en Soulpunkers in de Now & Wow, de feesten van Urban Groovezz, Dr. Feelgood en KISS in de Off_Corso en de gezelligheid van Club Vibes op de donderdagen. U ziet, erg moeilijk wordt er niet gedaan, dat is ook niet nodig op donderdag. Uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat je lekker wilt drinken, dansen en leuke mensen wil tegenkomen.

Waar gaat al dit spannends plaatsvinden..??? Een beetje spannend is het wel, een beetje anders ook, een beetje een ‘Taboo’! Of toch niet? Het recent verbouwde pand aan de Schiedamse Singel 139 (achter de Witte de Withstraat) huist op vrijdag en zaterdagavond het befaamde Gay Palace. Vanaf 20 Maart wordt dit drie verdiepingen hoge paleis iedere donderdag de locatie voor het allerbeste begin van je weekend. Let wel, Taboo! is niet alleen voor gays. Iedereen is welkom, mits men die stap durft te nemen.

Dus…, op 20 maart ’03 de officiele opening van Taboo met een veelheid aan gezelligheid en goede muziek met de volgende DJ’s. Daarna iedere donderdag, dus check die maandflyer!!!

DJ’s UP
Phil Peoples ( KISS, Crime Jazz), Jaziah(Club Vibes), Jeremaine S., (FRIS), Disco Ed (Boogie Nights), Hitmeister D (Now & Wow: Flirt, Soulpunkers on DiscoSpeed),

DJ’s DOWN
Thelonius(Alliance Sociale), Chezz & Deep Diggin’(GERS), We give you the sweetest Taboo! That’s why we’re in love with you.

Taboo!
Kick off 20-03-03
Entrance € 6,- (met collegekaart € 4,-)
Doors 23.00_04.00
The Palace of Taboo
SchiedamseSingel 139 (behind Witte de Withstraat, near Hotel Bazar)
Rotterdam

(toegevoegd:13-03-2003/11:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws