Beat Galore ontvangt Detroit Grand Pubahs

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlines


Een avondvullend programma met 2 prettig gestoorde Amerikanen, vol hilariteit en moddervette electro, tijdens “the Night of the Motorcity Detroit Part 7”.

The Pubahs, beter bekend als Mack Goudy Jr (AKA Paris the Black Fu) en Andy Toth (Dr. Toefinger) zijn afkomstig uit Detroit en staan bekend om hun off beat teksten en kleurige live optredens. Niets of niemand blijft gespaard als het aan vocalist Paris the Black Fu ligt.

Na het succes van hun wereldwijde underground klassieker “Sandwiches” hebben The Pubahs nieuw werk uitgebracht op Jive electro. Dr Toefinger’s sound is, zoals hij zelf zegt, het beste te omschrijven als “Funkno”, een mix van Funk en Techno… Samen met Paris neemt hij je mee in een muzikale trip, die midden in de 70’ er jaren begint en stopt in het heden. Zij worden deze avond bijgestaan door Tim (Grammar) en Steffi (Klakson)

Na het live optreden in de mainhall, draaien The Pubahs letterlijk door...in de lounge! Beat Galore heeft het tweetal uitgenodigd voor een DJ set, onder een van hun vele pseudo’s Heckal & Jeckal. Deze set wordt voorafgegaan door de immer funkende Ron Wood. De afgelopen edities heeft Beat Galore laten zien, een van de betere E.E.E. ‘s (lees: Eclectische Elektronische Ervaring) te zijn. Van break beat tot funk en terug via messcherpe filter electro, de beat staat centraal en dansen is het motto!


Datum : Zaterdag 15 Maart
Avond : On presents the Night of Motorcity Detroit part 7 & Starring presents Beat Galore
Line up :
Mainhall: Detroit Grand Pubahs – Tim – Steffi
Lounge : Black Fu Show feat. Heckal & Jeckal – Ron Wood
Locatie : Off Corso
Adres : Kruiskade 22 Rotterdam
Tijd : 23.00 tot 05.00 uur
Prijs : 12 Euro
Meer info : www.clubon.nl, www.off-corso.nl

(toegevoegd:11-03-2003/13:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws