Nightlive viert 4-jarig bestaan met specials

Partyscene Redactie | 3 oktober 2003
headlines


Nightlive in Maastricht bestaat 4 jaar en dat wordt gevierd. Op de eerste avond, donderdag 13 maart, verzorgt de nummer 1 DJ Tiësto een exclusieve set. Tiësto is in 2002 tijdens de Lucky Strike Dance Awards uitgeroepen tot de beste DJ in de categorie Trance/Progressive. Naast deze grootheid draait resident DJ Base, die al vaker met DJ Tiësto heeft gedraaid. Verder draaien King Richards, hij staat bekend om zijn groovy sound en de avond wordt geopend door DJ Mason. In de kleine zaal wordt er een warme atmosfeer gecreëerd door de Deephouse DJ Lady Ace.
De ‘special’ op zaterdag 15 maart, Clubgroove, brengt DJ’s als Victor Coral en Cleon Macnack met zich mee. Victor Coral draait op verschillende grote feesten in Nederland zoals, Impulz, FFWD Danceparade en Extrema. Zijn sets gaan van zware diepe bassdrums en progressive sound tot rauwe pompende Chicago beats, gecombineerd met tribel en tech house. Cleon Macnack daarentegen draait funky club stijl, zoals hij dat zelf noemt. Naast deze twee DJ’s is ook resident Erwin van de partij.

Wat zeker bijzonder om te weten is dat op de donderdagavond in Nightlive 25 retour vliegtickets Maastricht-London voor 2 personen worden weggegeven. Wil jij hier kans opmaken? Zorg dan dat je erbij bent.

Wil jij naar een van de specials van Nightlive? Ga dan naar winnen.

(toegevoegd:10-03-2003/16:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws