Smoking Jo in club Stalker

Partyscene Redactie | 3 oktober 2003
headlinesDe Engelse DJ en tevens fotomodel Smoking Jo draait aanstaande zaterdag 15 maart op House of Seduction in [URL1]. Smoking Jo heeft als enige vrouwelijke DJ een ‘DJ Of The Year Award’ gewonnen. Ze staat bekend om haar Funky en Uplifting sound en toert hier de hele wereld mee over.
Naast Smoking Jo draait de Nederlandse DJ Natarcia. Ze draait door het gehele land. Haar stijl gaat van House tot Techno. Natarcia draait op feesten als Extrema en Wasteland, maar ook in de More en Havanna. Tegenwoordig is ze ook te horen in het buitenland als Duitsland, Spanje en België.

Ze is blond, heeft lange benen met hoge hakken, een geweldige stem en kleed zich als een supermodel, Dolly Bellefleur is de gastvrouw op deze avond en geeft een live optreden om 23:30 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Verdere optredens zijn te verwachten van Regina, the Fasion DJ Martin C, Fifi L’amour en de Chicken Twins.
De dresscode is high heels, hot rubber, sexbomb, toyboy, femme fatale of machoman. Kaarten kosten €10,- en deuren zijn vanaf 23:00 uur open.

Wil jij kaartjes voor ‘The House of Seduction’? Ga dan naar winnen.

(toegevoegd:10-03-2003/14:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws