Pizazz! blijft in Amsterdam en Rotterdam

Partyscene Redactie | 3 juli 2003
headlines


Pizazz! blijft van mening dat er nog veel te weinig soulvolle muziek in de dancescene te vinden is, en blijft dus daarom ook streven naar warmere en diepere muziek met meer vocalen en melodie. Het eerste concept gaat Deep heten en zal in beide Rotterdam en Amsterdam gaan plaatsvinden.

Voor elke editie van Deep nodigt resident DJ b-ART een bekende nederlandse of buitenlandse DJ held uit om deephouse te draaien. Voor veel DJ’s zal dit een leuke uitdaging zijn, en voor het publiek een verrassing om weer eens wat anders te horen. Elke DJ zal ook gekoppeld worden aan een of twee muzikanten die gedurende hun set een aantal nummers zullen meespelen.

De eerste editie is op 5 april in Calypso te Rotterdam waar Ronald Molendijk getest zal worden op zijn deephouse kennis en vaardigheid. Hij zal samen spelen met saxofonist Johnny Tenor Good-Bye aka Jan Kiewiet de Jonge van de Pasadena Dreamband. Beneden in de lounge zal muzikaal ingevuld worden door Rokstar Dim Browski samen met de het bekende dames draaiteam (Back To Brooklyn), Wannabeastar en Miss B-have.

Behalve de fijne muziek zal er ook de gebruikelijke aandacht aan décor en verdere entourage besteed worden zoals men gewend is van Pizazz! Kortom, een sfeervolle avond zit er zeker in!

Voor kaarten kunnen mensen terecht bij de bekende vvk adressen (Geen vvk fee!) via pizazz.nl of flyer.

DJ’s: Ronald Molendijk, WannabeaStar, Miss B-have, Rokstar Dim Browski en b-ART
Live op sax: Johnny Tenor Good-Bye
Wat: Deep (powered by Pizazz!)
Waar: Calypso, Mauritsweg 5, Rotterdam
Wanneer: zaterdag 5 april; 11:00 pm start
Entrée: v.v.k. € 13,-/ a.d.d. €15,-

(toegevoegd:07-03-2003/15:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws