Luke Slater te gast bij Technotica in Groningse Simplon

Partyscene Redactie | 3 juni 2003
headlines


Het is voorwaar niet de minste, dit Britse technofenomeen. Dat hij, gewend aan grote pop- en dancefestivals en megazalen, in het relatief onbekende Groningse cultuurpodium wil draaien, spreekt dus net zo goed voor hém! Het undergroundhart op de juiste plaats, zullen we maar zeggen.

Slater is een veelzijdig man. Begin jaren negentig maakt hij als 7th Plain naam met gloedvolle ambient house. In de underground technoscene dwingt hij vervolgens respect af met de snoeiharde industriële techno van zijn Planetary Assault Systems. Op het album Wireless (1999) combineert Slater elementaire elektro met bombastische soundscapes. En vorig jaar bewees hij met Alright On Top dat hij ook weet hoe dansbare, gezongen elektropop moet klinken.
Als dj draait Slater het beste en het diepste van vijftien jaar techno aan elkaar.

Luister naar zijn twee jaar geleden verschenen mixalbum Fear & Loathing, en je weet dat deze aflevering van Simplons Club Technotica een avond wordt om nooit te vergeten. Luke Slater wordt ingeleid door Swokmasterz (de Groningse dj’s Orchid en Rat). De visuele begeleiding komt van Channel Zero.In de bovenzaal draaien Tonie Merks, Booy en
Demis van de party-organisatie Goingsomewhere. Ook de Chill- & Silicon Lounge is open.

Technotica, 5 april. 24.00 – 06.00 vvk €15 zaal €17,50
Simplon Boterdiep 69 Groningen

(toegevoegd:06-03-2003/09:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws