Report: VONK (01-03-03)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

VONK staat voor dansen, kwaliteits-muziek en mensen ontmoeten in een stijlvolle omgeving.

En dat spreekt DIF aan! Hed Kandi, opgericht door Mark Doyle, is inmiddels uitgegroeit tot een zeer grote organisatie die zich voornamelijk richt op het promoten van jonge en nieuwe dj talenten. Met een geheel eigentijdse uitstraling verovert deze organisatie alle populaire uitgaansgebieden. Hed Kandi laat zich vooral inspireren door de magische sferen van het eiland Ibiza, zo moest het ook worden in Las Palmas..

Na een prettige binnenkomst kwamen we dan in het Ibiza van Rotterdam, het interieur zag er blij en 'stijlvol' uit, zo ook de zwoele zomerse klanken. De sfeer was zeer goed deze zaterdag, de muziek leek dan toch zijn vruchten af te werpen..

Ook de 2e zaal was geheel versierd naar de omslagen van de Disco Kandi CD's, inclusief een vrolijk gekleurde DISCO DANSVLOER...absoluut funky dus!

Naar het woord 'dresscode' was blijkbaar niet goed geluisterd deze avond, het publiek was over het algemeen niet anders gekleed dan op andere Las Palmas fuifjes. Toch hebben de entertaindames de 'vibe' meer dan 'alive' gehouden door zich strak in het zilver te laten kleden..

Samengevat was het een gezellige 'zomerse' avond met zo nu en dan een flashback naar het zonnige Ibiza. Voor de volgende keer is het misschien leuk om de Dresscode toch wat strikter aan te pakken om zo een unieke partysfeer te creen! Maaruh...thumbs up!

Till next VONK!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws