DJ Fanclub's Jack Undercover richt zich voor het laatst tot de bezoekers van Partyscene

Partyscene Redactie | 3 april 2003
headlines





Dit nieuwe tijdschrift met de ‘werktitel’ “Draaimolen” is waarschijnlijk fictief en geheel ontsproten uit het zieke brein van de niet bestaande Hr. Undercover. We laten Jack nu voor het laatst aan het woord:

"Beste PartyScene.nl,
hartelijk dank voor het dankwoord van die laatste nieuwsbrief. Dat heeft mij goed gedaan. Ook was ik zeer verrast met de vele e-mails, sms-jes, brieven van fans die mij een hart onder de riem wilden steken en mij succes wensten in mijn nieuwe carrière. De troetelberen en bosjes bloemen zijn met open armen verwelkomt. Ik moet toch een misverstand uit de weg helpen. Ik stop niet met mijn wekelijkse onzin, maar het zal helaas niet meer op PartyScene.nl verschijnen vanwege de miljoenendeal die ‘Draaimolen’ (werktitel!) met deze site heeft gemaakt. Ik zal nog wel de zelfde onzin, roddel en achterklap schrijven en posten op www.djfanclub.nl.
U bent daar allen welkom!

Ik kan het niet laten...
Carnaval viel vroeg dit jaar.
Het is nu zondagochtend en ik doe nu reeds verslag van de komende drie dagen. Kan ook niet anders, want over drie dagen kan ik me niks meer herinneren. “Beter vroeg dan laat” is in dit geval een zeer goede spreuk!

Het was weer ouderwets gezellig!

Maastricht zal nooit meer zijn wat het was, nu Chemistry zich is gaan bemoeien met het aloude festijn. Onze goede vriend Eelko moet gedacht hebben: “Wat ze daar in het Zuiden kunnen, kan ik beter!” En warempel! Het leek wel of Shakespeare en Joop van Ellende samenwerkte, maar deze nieuwe vorm van Carnaval was spectaculair. Zelf Albert (Den Eerste) Verlinden gaf het zijn goedkeuring!

Wat een feest! Wat een feest!
Die oude Maastrichtse stadsschouwburg was afgeladen vol en de soapies en BN-ers liepen elkaar letterlijk in de weg. Nu kan ik wel weer foto’s gaan publiceren van mij met de BN-ers, zoals dat zusje van Kamerling. Regiseur Testa. DJ en bedenker van de Venga Girls (boys?) huppeldepup (“Ben ff z’n naam kwijt). Ik weet um alweer: Jeroen van Inkel! Of was het nou Wessel van Diepen? Anyway, het was geen Adam Kurry! Dat weet ik zeker. Alsofheterietstoedoet...

Afijn, ik hou het kort, deze laatste maal. Dit was het honderd en eerste stukkie wat ik schreef voor PartyScene.nl en wil dan ook heel graag iedereen bij deze bedanken voor het support, steun en vooral de moeite die getroost is om al die onzin uit mijn brein te lezen!
Mijn dank ook aan PartyScene.nl dat ze dit mogelijk gemaakt hebben.
Dank aan Kim, Jurriaan, Pieter, maar vooral veel dank aan Matthijs! Matthijs, je was een inspiratiebron voor me.

OK, genoeg gezemeld. Vanaf nu elke dinsdag op www.djfanclub.nl het geleuter van Jack Undercover.

Gegroet!
DANK!!!"

Undercover

(toegevoegd:04-03-2003/09:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws