Dave Clarke te gast op XCess Profiles

Partyscene Redactie | 3 maart 2003
headlines


Qua muziekstijl komen onder andere techno, electro, techhouse en deephouse aan bod, en de eerste editie van 7 maart zal geheel in het teken staan van techno. En áls je het doet moet je het natuurlijk wel goed doen, dus heeft Xcess ervoor gezorgd dat niemand minder dan technokoning Dave Clarke zijn kunsten zal gaan vertonen achter de draaitafels!

Na 1 ½ jaar niet meer in een club in Nederland te hebben gedraaid, komt hij op 7 maart ons land weer op zijn kop zetten in de intieme club Las Palmas. Het is een zeldzaamheid geworden dat deze techno koning te aanschouwen is in een club in Nederland, waar hij voornamelijk geboekt staat als headliner op evenementen als Dance Valley, Shockers en Innercity.

Dave Clarke begon zijn carrière als hiphop deejay in de jaren '80. Wanneer in de vroege jaren negentig de eerste kwalitatieve techno releases Europa bereiken, schakelt hij achtereen volgens over op acid house, rave en techno.

“Ik ben er van overtuigd dat ik hiervoor leef: platen en dansmuziek zijn altijd mijn ding geweest. Het geeft me telkens een kick om plaatjes te draaien. Weten dat mensen van heinde en verre gekomen zijn om op je platen te dansen, blijft me ontroeren.” En mensen komen nog steeds van alle uithoeken om Dave Clarke te horen draaien. Zijn reputatie is nog altijd gebaseerd op zijn weergaloze mixtechnieken en dj sets en zijn er maar weinigen die zich met hem kunnen meten!

Behalve Dave Clarke, zal ook Benny rodrigues de main hall op zijn kop zetten. Deze dj die de afgelopen 2 jaar genomineerd is voor een dance award zal deze avond het beste uit zijn techno collectie halen. Helaas heeft Benny Rodrigues nog geen award gewonnen. Dit jaar is hij weer genomineerd voor een gouden kabouter, voor dj met het slechste kapsel. Dus stem dit jaar op Benny en misschien wint hij dan dit jaar een prestigieuze prijs.

In de chill out kan je een deephouse set verwachten van Alva en kun je spectaculaire visuals verwachten van Prime Meridian.

Kaarten kosten € 16,

Location: Las Palmas, Wilhelminakade 66 Rotterdam

Line-up: Dave Clarke, Benny Rodrigues, Alva

Price: 16 euro

Time: 23:00 till 05:00

Next : 4 april met o.a. Luke Slater

(toegevoegd:03-03-2003/11:08)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws