DJ Pavo viert eigen CD met exclusieve releaseparty in Nighttown

Partyscene Redactie | 28 februari 2003
headlines


Paul van der Vooren uit Haarlem, alias DJ Pavo, is inmiddels een echte legende in de hardstyle scene. Niet alleen behoort hij al jaren tot de top in het clubcircuit, waar hij een omvangrijke fanbase heeft opgebouwd, ook zijn dampende werk als Multigroove’s resident DJ en later als vaste DJ op alle Qlubtempo party’s leverde flink bij aan zijn populariteit. 2002 was het jaar dat hardhouse een oversteek maakte naar een breder publiek onder de nieuwe naam hardstyle.

Samen met zijn vrouwelijke collega DJ Dana is Pavo een goed voorbeeld van een DJ die precies op het juiste moment de omslag wist te maken van het oude hardcore naar hardstyle en groeide zo uit tot één van de grondleggers van de immens populaire dancestroming hardstyle. Met meer dan 100 optredens in 2002, waaronder hoogtepunten als Qlimax in Thialf, Qlubtempo en Dana & Pavo in The Matrixx, is Pavo is een hardstyler waar niemand meer omheen kan.

Het verbaast dan ook niemand dat DJ Pavo toe was aan zijn eigen mix CD. ‘Pavo - Hardstyle is my style’ ligt vanaf 24 februari in de winkels en zal hardstyle-liefhebbers stijl achterover doen slaan. Op de cd, een samenwerkingsverband tussen FTM Records en Sony Music, staan o.a. nummers van Hard Nation, Hardheadz, Blutonium Boy, Überdruck Boys, DJ Slideout, Technoboy en Pavo & Zany. DJ Pavo maakte al eerder eigen platen onder de naam Hardheadz (samen met Prophet) en Pavo & Zany. Met de release van zijn eerste solo mix-album is Pavo klaar om zich te bewijzen als één van de leading dj’s van Nederland.

‘Pavo - Hardstyle is my style’ releaseparty
Datum: 14 maart 2003
Tijd: 23.00u - 05.00u
Prijs: 15,- (excl. v.v.k.)
Locatie: Nighttown, Westkruiskade 26-28 Rotterdam. Tel: 010-436 1210
Voorverkoop: Ticketservice Tel: 0900 – 3001250 en de grotere postkantoren.

Kaartjes en cd's winnen? Ga naar "WINNEN"

(toegevoegd:28-02-2003/13:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws