FiX 14 maart met Gene Farris

Partyscene Redactie | 27 februari 2003
headlines


De clubavond FiX draait sinds november bij Dj Café Sol. De bedoeling van de avond was in te zetten op een kwaliteitsverbetering van het Amsterdamse nachtleven. FiX zou er strikt op toezien om het oude gevoel weer terug te laten komen.

Het begint er op te lijken dat dit gaat lukken onder andere door prijzen tussen de 5 en 7 euro voor een avond te vragen. En dan ook nog een een programmering aan te bieden met namen als Marcello, Brian S. of Gene Farris.

Zo zien we 14 maart Gene Farris bij FiX vanaf 21.00 achter de draaitafels. De Amerikaan is vanaf zijn twaalfde actief als Dj. Geïnspireerd door Ron Hardy, Prince en Roy Ayers ontwikkelde hij een stijl van funk, disco en soul. De discosound is nog steeds te horen, net als zijn unieke, snelle en funky stijl. Samen met zijn beste vriend Sneak en mensen als Paul Johnston, Dj Rush en Boo Williams, vormde hij de new wave van Chicago producers. Oftewel 14 maart: Chicago Meets Amsterdam.

Maar eerst nog HOT!SOUNDZ (the Sound Of Love hosted by FiX) op vrijdag 28 februari met Allard Wilkens himself & Ricky Rivaro. Deze avond aan het Rembrandtplein duurt van 22.00 tot 04.00.

(toegevoegd:27-02-2003/16:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws