we are ON high quality house music

Partyscene Redactie | 27 februari 2003
headlines


Ook deze avond zal men getrakteerd worden op the best of High Tech Soul Music. De eerste van Maart zal niet alleen in het teken staan van Dimitri, extra dimensie aan de avond zal toegevoegd worden door Cafe d’Anvers’ resident Prinz. High quality music die zeker geen introductie nodig heeft...

In de lounge maken nightlife bigshots zich klaar voor een avondje ouderwets rocken, het is weer Silly Symphonies Celebrity Playroom tijd!

Aanstaande zaterdag staat de lounge tot de beschikking van Bobby Speed A.K.A. Henk Witteveen en Michiel Singer. Henk is de drijvende kracht achter de FFWD Parade die elk jaar, met groots succes plaatsvindt in Rotterdam. Daarnaast is Henk een van de mede oprichters van Entertainment Experts Network (E.E.N) In z'n vrije tijd draait hij graag een plaatje, zaterdag hoor je het resultaat. Samen met niemand minder dan Michiel Singer, mede oprichter van Silly Symphonies. Een aantal jaren geleden is Michiel gestopt met Silly's en zich actief gaan storten in de branche die het meest actief opereert binnen de dance, juist ja de drank industrie!

Silly Symphonies and Soundarchitecture are ON!
Every saturday at Off_corso
Kruiskade 22 Rotterdam
Doors open 23.00-05.00
Admission 12 euro

(toegevoegd:27-02-2003/13:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws