1 maart: Residence Night in Nightlive Maastricht

Partyscene Redactie | 26 februari 2003
headlines


De drie hoogstaande residents van eigen bodem, die allen een goede naam opgebouwd hebben in de Nederlandse dancescene, zullen van deze avond een waar genoegen maken.

Lady Ace draaide op verschillende feesten door het land. Met haar groovy deephouse manier van draaien weet ze het publiek altijd wel op te zwepen. Ze stond de laatste keren in de line up van de Ladiesnight en is daarom op deze residence night van de partij.

Naast Lady Ace zal Base ook een set verzorgen. De progressive draaiende Base staat vooral bekend in het Zuiden door zijn vaste plek in Nightlive en zijn optreden op Lovefields 2002. Daarnaast had hij vorig jaar de eer om de Puschkin residence serie te mixen.

Erwin is bekend van zijn optredens als DJ, maar ook met Creamteam. Onlangs stond hij hier nog mee op Trance Energy. Van Erwin kunnen we binnenkort een aantal producties verwachten. Momenteel is hij druk bezig in de studio om verschillende projecten op korte termijn af te hebben.

Nightlive bestaat in de maand maart 4 jaar. Reden voor een avond met Dj Tiësto, Base and King Richard op 13 maart en een Club Groove special op 15 maart waar Victor Coral, Cleon en Erwin zullen draaien.

Residence Night
Nightlive, Maastricht
01-03-2003
23.00-6.00
8 euro

(toegevoegd:26-02-2003/14:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws