XL één keer in de maand in Latijnse sferen

Partyscene Redactie | 26 februari 2003
headlines


De latin scene was al groot, maar de Zuid-Amerikaanse zwoelheid begint nu flink over te slaan naar het trendy en retro fashionable publiek. Reden voor La Pachanga Productions om de nieuwe avond in de wereld te zetten.

Styling, glamour en ongekende schoonheid, zowel old cool als new cool en ‘no nonsense’ zijn de centrale kenmerken van de avond. Op Latin Breeze komt ‘open minded’ publiek bij elkaar voor een ultieme dansontmoeting. Een avontuur waar realiteit met fantasie gemengd wordt. Een reis naar glitter & glamour waar dans, muziek en ritme de sensualiteit doet schitteren.

Tijdens de opening night niet alleen van Salsa Mambo, Merengue, Bachata en Cumbia van DJ’s Willy & Alex Gee, maar ook Latin Dance, Nu Latin Jazz, Brazil Electro en Garage van de bekende DJ’s Graham B. & Carlito. In de diverse zalen is het recept non-stop muziek. Warme, dansbare, uiteenlopende muziek waarin de swing van Zuid-Amerika centraal staat. Zowel nationale, als internationale acts zullen optreden als toevoeging op de beats van DJ’s.

Latin Breeze: Grand Opening
XL( Marcanti Plaza), Amsterdam
28 februari 2003
23.00-04.00
€ 10 ex fee

(toegevoegd:26-02-2003/10:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws