CLUB Q special met LEMON 8 en REMY

Partyscene Redactie | 25 februari 2003
headlines


Dj facts: C JAY, QUINTIN, LEMON 8 en REMY. Dit zijn de namen die voor high quality house music zorgen en garant staan dat het weer een feest wordt die niet snel doet vergeten. C-Jay zal deze avond de kick-off verzorgen. Met zijn hot steaming sexy progressive/techhouse zal hij de temperatuur bij de bezoekers langzaam naar een hoger peil brengen. Quintin drukt er met zijn tribal progressive/techhouse en zwepende percussions nog een paar graden bij op om zo de ideale temperatuur te bereiken voor Lemon 8.

Van Lemon8 weten we inmiddels dat hij tevens een zeer gerespecteerd producer is. Zijn productie 'New York New York' die al weer enige tijd in de platenzaken ligt, wordt bijna in elke topclub wereldwijd gedraaid. Het is de vijfde keer dat Lemon 8 met zijn stijl die het best te omschrijven is als pumpin progressive, de dansvloer zal laten shaken.

Remy gaat daarna een set neerzetten en zal de temperatuur tot een maximum laten stijgen. Door zijn perfecte mixtechniek en platenkeus zijn de sets van Remy altijd goed. Zijn stijl is kenmerkend en bevatten een mix van progressive/techhouse met een vleugje techno. Remy heeft zijn sporen, nationaal en internationaal, ruimschoots verdient en weet als geen ander wat high quality house music inhoudt.

Quintin zal tevens als laatste Dj de avond gaan afsluiten zodat zaterdag 1 maart gegarandeerd een avond wordt vol party pleasure met real high quality house music.

Vanaf 22.00 uur gaan deuren open en staat de CLUB Q crew voor jullie klaar. De entree bedraagt 10,- Euro ( members 7,5 Euro, ladies free till 23.30 ) De Live stream start om 23.00 en is te beluisteren op www.q-radio.com. Tot zaterdag!!!

THE Q - BLIJMARKT 15 - ZWOLLE
More info: www.q-radio.com, www.the-q.nl.

(toegevoegd:25-02-2003/10:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws