JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 25 februari 2003
headlines


Wie sexueel nog zo groen als gras is, kan zijn of haar sexuele kennis opdoen in een nieuw tv programma van BNN, genaamd "Neuken doe je zo".

Ja, dat is een pakkende titel.

In het programma worden de dingen zonder gène bij hun naam genoemd, op zich een goed initiatief, maar na 15 keer het woord ‘kut’ te hebben gehoord, vond ik het eigenlijk een erg naar woord.

Met behulp van 2 poppen (het blijft de publieke omroep), voorzien van ‘natuurgetrouwe’ geslachtsdelen, werd haarfijn uit de doeken gedaan hoe je elkaar sexueel plezier kunt doen.

Dit alles heeft als doel de jeugd uit te leggen hoe je het beste sex kunt beoefenen, zodat je niet ligt of hangt te stuntelen in bed. Daar is wat voor te zeggen.

Zou het geen leuk idee zijn, om een programma te maken dat heet ‘Draaien doe je zo’ en dat te laten presenteren door bijvoorbeeld Winston Post, die je in 12 weken de kneepjes van het draaien bijbrengt.

Je hoort het hem al zeggen:

"Het gaat er bij draaien om 2 platen mooi in elkaar over te laten gaan, ikzelf kan dit nog niet, maar we blijven proberen."

"Op het mengpaneel zitten allemaal schuifjes, die kunnen omhoog en omlaag....grappig eigenlijk, omhoog en omlaag.., omhoog en omlaag, omhoog....en.....omlaag.... omhoog...".

Dat zou pas tv zijn!

Grappen over VIP dj’s kun je mailen naar djjefferson@chello.nl.

1- SONAR – BRAZILIA (SUN GENERATION)
Dit trommelgeweld komt uit Italië op een voor mij onbekend label. Dat maakt de plaat zeker niet minder, want deze Italianen swingen de pan uit. Op de 12” staan 3 mixen van de titeltrack, waarvan de diepe Tribaldub het vetst is. Funky shit!

2- CASEY HOGAN – SOUND SYNDICATE EP (SHVA)
Shva Recordings is een sublabel van Immigrant, deze 12” is de derde release op dit nieuwe label. De uit New York afkomstige Casey Hogan komt met 2 interessante tracks, beide goed geproduceerd. ‘Check out the system’ is de favoriet!

3- ALLIANCE – PUSHIN’ IT UP (ALLIANCE )
Voor wie van old skool geluiden en samples houdt, moet deze 12” maar gaan beluisteren. Deze Franse productie neemt je mee terug in de tijd. Voor wie die mooie tijd niet heeft meegemaakt, maar toch die sfeer wil proeven. De Troneek mix op de andere kant, loopt vooral op de relaxte (live ingespeelde) baslijn.

4- JAY-J & LATRICE BARNETT – KEEP ON RISING (DEFECTED)
Tja, daar is die weer, onze vriend Jay-J. Neemt die man dan nooit eens vakantiedagen op? Het label Defected brengt tegenwoordig ook wekelijks nieuwe platen uit, het mag van mij wel wat minder vaak.
De lekkerste mixen op deze 12” komen van de Spaanse heren Chus en Penn, coole grooves en fijne vocalen. De zomer is in aantocht!

5- HELAAS, DEZE WEEK WAREN ER MAAR 4 PLAATJES GOED GENOEG.

Klik hier om naar de tracks te luisteren

(toegevoegd:25-02-2003/10:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws