Beyond adventures in Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 20 februari 2003
headlines


Het wordt de eerste keer dat Gaetano Parisio te horen zal zijn in de Winkel van Sinkel.

De erkenning voor Gaetano Parisio groeide snel door zijn eigen, typische Gaetano Parisio sound. Deze lijkt op een opbouw van diverse diepere, doch energieke lagen van rhytmes en geluid, die door en over elkaar heen lopen.
In het begin van de jaren 90 richtte de Italiaan samen met Marco Carola de productiemaatschappij C & G Southsystem op. Samen zorgden ze er voor dat de technoscene in Italië behoorlijk opkwam.

De man naast de Italiaan is onze eigen Benny Rodrigues. Op dit moment is hij één van de favoriete Dj's bij Club Risk in de Winkel van Sinkel. Door zijn enthousiasme en energieke stijl van draaien wordt de 20-jarige Benny Rodriques als een groot talent met een nog grotere toekomst beschouwd.
Op zeer jeugdige leeftijd besloot Benny Rodriques zijn leven op te dragen aan electronische dansmuziek. Hij zorgde er in zeer korte tijd voor dat hij overal in Nederland en Belgie op de juiste plekken te horen was. Zijn attitude en zijn draaistijl hebben er toe geleid dat hij een publiekslieveling werd. In de Winkel van Sinkel zorgt deze resident in ieder geval keer op keer voor spektakel.

Benny Rodriques draait deze avond voor en na Gaetano Parisio.

Beyond adventures
22-02-2003
00.00-05.30
Club Risk
de Winkel van Sinkel
Utrecht
14 euro, leden betalen 10 euro

(toegevoegd:20-02-2003/17:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws