Subtronics haalt intelligent drum&bass naar Off_Corso

Partyscene Redactie | 20 februari 2003
headlines


Waar 27 januari de nadruk lag op intelligent drum&bass zal de komende editie alle varianten van drum&bass voorbij komen. Naast de Subtronics residents MSC, D Virus en Denny D zijn er 3 gastdj’s uitgenodigd. Het Belgische dj duo Millenium Kru en Nederlands beste drum&bass dj Flanagan zullen acte de presence geven. Het Gentse drum&bass collectief Millenium Kru bestaat uit het duo Daviz en 187. Zij zijn essentieel voor de Belgische drum&bass scene.

De twee waren elk afzonderlijk al lang actief in de muziekwereld voordat ze in 1999 een duo vormden. Na de eerste 'Millenium Breakz Party' besloten ze in de toekomst door het leven te gaan als duo. Daviz produceerde in het verleden 2 drum&bass 12" met Outlander op het legendarische R&S label. Daarnaast voorziet hij Gent van drum&bass vanuit zijn Music Mania platenzaak. 187 is de oprichter van Fried Chicken Records in Kortrijk en Gent. Daarnaast organiseert hij zijn eigen drum&bass feesten zoals: 'We Enter The Future', 'Millenium Breakz' en recentelijk 'Starwarz' in samenwerking met party-organisator Kozzmozz.

Millenium Kru brengt een gevarieerde set uiteenlopend van intelligent tot techstep drum&bass. Door de jaren heen hebben deze heren naast alle drum&bass grootheden gedraaid. Naast hun optredens in Belgie zijn ze ook succesvol in het buitenland. Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje hebben al meerdere malen kennis mogen maken met deze heren. In de lounge trakteren Nels en 6ft10 het publiek op de vetste hip hop beats.

Deze editie van Subtronics is te bezoeken voor € 8 ( geen voorverkoop!). Deuren gaan om 23:00 open.

SUBTRONICS
Locatie: Off_Corso
Kruiskade 22, Rotterdam
Datum: 27-02-2003
Tijden: 23:00 – 05:00
Entreeprijs: € 8
DJ’s:
Mainhall: drum&bass
- Millenium Kru (Starwarz, B)
- Flanagan (Beste d&b dj 2002)
- Subtronics residents MSC/ D Virus & Denny D
Lounge: hip hop
- Nels
- 6ft10

Kaarten winnen? Ga naar "WINNEN"

(toegevoegd:20-02-2003/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws