Report: Versuz battle: Armin van Buuren vs. Marco V.

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlines


Plaats van handeling was de Versuz in het Belgische Hasselt. Deze nieuwe, stijlvolle discotheek kent zeer mooie visuals en lichteffecten en een super-zwaar geluidssysteem.

Om 01.30 uur begon Armin van Buuren met draaien. Hij kreeg meteen een warm welkom met veel applaus van het uitgelaten Belgische en Nederlandse danspubliek. Ook het electronisch aangestuurde vuurwerk barstte letterlijk met een grote knal los. Armin draaide lekkere up-tempo trance. Af en toe zette hij een bekende hit in.
Zo ook zijn nieuwste single “Yet Another Day” die hij overigens samen met oud Genesis-bandlid, Ray Wilson, gemaakt heeft. Deze song was tevens een terechte afsluiter van zijn set. Onze net afgestudeerde Meester in de Rechten bewes ook een meester in het draaien te zijn. Dit resulteerde in het uitdelen van vele handtekeningen. 1-0 voor Armin in de battle.

Rond 3.30 begon Marco Verkuijlen alias Marco V. aan zijn set. Het publiek moest even wennen aan een iets steviger geluid. Lekkere club met later meer zwaardere techno geluiden erin. Prima om in de late uurtjes op de been te blijven. En dat was wel nodig want de Versuz sloot pas om een uurtje of 8.
Bij het draaien van zijn eigen hit ‘Simulated’bleek dat het een echte floorfiller blijft. Daarna volgde wederom een grote knal en er kwamen er duizenden papier-snippers naar beneden dwarrelen. Indrukwekkend mooi.
Om 5.30 sloot Marco V zijn set af. Een huisdeejay van de Versuz nam het roer over. Voor mij was het om 7.00 over. Zonder mij ging het feest nog gewoon even door tot 8 uur.

Leuk detail van de avond is, dat de Champagne-flessen door beleefde obers gebracht werden met vuurwerk erin. Een soort nieuwjaarssfeertje en dat in februari. Typisch Belgisch, hier kan Nederland nog wat van leren.

Kortom, een goed feest, mooie en geavanceerde locatie, mooi publiek en een goede sfeer.
Wat wil je nog meer? Wat mij betreft is de uitslag van deze strijd tussen Armin van Buuren en Marco V. geëindigd in een 1:1 stand.

De volgende keer, vrijdag 7 maart, neemt onze Hollandse Erick E. het op tegen de Franse deejay David Guetta.

(toegevoegd:11-02-2003/13:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws