Gouden Kabouter Awards 2003

Partyscene Redactie | 2 oktober 2003
headlines




Welke DJ heeft het slechtste kapsel en welke doorbitch is de grootste sloerie? Op dat soort vragen wordt tijdens de Gouden Kabouter Awards antwoord gegeven. Maar ook wordt er op de zelfde avond bekend gemaakt welke club of DJ met zo’n kleine gouden rakker naar huis mag.

(Even tussendoor een kleine waarschuwing voor de eventuele winnaars: Als je hem (GKA) mee wil nemen in je handbagage naar de Miami Winter Conference, dan kan dat. Houdt echter wel rekening met het feit dat je uit Nederland komt en dat de douane aldaar Nederlanders ziet als potentiële smokkelaars en graag kleine beeldjes kapot slaat... Dus; pas op!)

Op de avond zelf zal niemand minder dan David Guetta de plaatjes aan elkaar draaien, (evenals Jack Undercover). Undercover is natuurlijk inmiddels overal in Nederland bekend, maar Guetta is nog steeds zwaar onderschat - hij is een van de top DJ’s in Frankrijk (bekend van zijn hit “Love Don’t Let Me Go “ van vorig jaar) en draaide de sterren van de hemel samen met Cassius en Thomas Bangalter tijdens het Amsterdam Dance Event, vorig jaar in Paradiso.

De deskundige presentatie zal wederom (2de keer) in handen zijn van MC Buttslammer (Acapulco Nights). Verder aanwezig: Veel Gouden Kabouters, nog meer zenuwachtige genomineerden, DJ-groupies, Champagnebar (champagnebar.nl), Speciale Kabouter Slipmatten (slipmat.nl), Ballantines goodybags, lol, vertier, verassingen, maar natuurlijk ook, de traditionele stoelendans...

Om nu eindelijk met de deur in huis te vallen:
Ga stemmen op de Gouden Kabouter Awards 2003!
Het adres: www.djfanclub.nl.

(toegevoegd:10-02-2003/11:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws