MAW: 54 en Sundayz

Partyscene Redactie | 2 juli 2003
headlines


Op vrijdag 7 februari alweer de derde editie van het immens populaire 54 in de Thalia Lounge in Rotterdam. Dit keer een erg verassende line-up met Cleon Macnack, Ramon en Victor Coral. In de main room worden de vocals gedaan door MC Bunty en de visuals door MacMotion.

Naast al het muzikale genot wordt er entertainment gebracht door het vermaarde Agent Entertainment. In de VIP Lounge (die voor iedereen toegankelijk is) draait Rotterdams populairste lounge-dj Viccc een 4 uurs set.

Na twee succesvolle en uitverkochte edities met DJ Rush komt er op zondagavond 2 maart weer een superster-dj langs op Sundayz; Chris Liebing. Was het jarenlang Sven Vath die steevast op nummer 1 stond in Duitsland, vorig jaar heeft Liebing de fakkel van hem overgenomen. Zijn "Es ist Freitag Abend" avonden in de legendarische U60311 in Frankfurt hebben zeker bijgedragen aan zijn populariteit.

Deze vrolijke Duitser is niet alleen een fantastische dj ook runt hij gerespecteerde labels zoals CLR en CL Retry. Vooral dat laatste label geniet een hoog aanzien in de internationale techno-scene. Artiesten als Speedy J, Adam Beyer en Gaetano Parisio brachten er al remixen op uit. Voordat Liebing zijn set begint draaien Edwin Bazen en Paul Hazendonk.

De kaartverkoop voor Sundayz is inmiddels begonnen en gaat erg hard. Al meer dan de helft van de kaart is al verkocht. Wees er dus snel bij!

Voor meer info over MAW en de voorverkoopadressen kan je kijken op de MAW site: www.mawparty.nl.

(toegevoegd:07-02-2003/12:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws