Underground onder de grond

Partyscene Redactie | 2 juli 2003
headlines


Caves of Joy, één van de best bewaarde geheimen uit de Nederlandse underground scene, speelt zich af onder de grond. Een mergelgrot, die zich ergens op de grens van Maastricht en Kanne (B) 800 meter diep in een berg bevindt, wordt zaterdag gevuld met zo’n 500 feestgangers. De grot ligt in het centrum van een labyrinth/ gangenstelsel. Een tocht van een 10-tal minuten, brengt je uiteindelijk in de grot oftewel The Cave of Joy. Wil je niet verdwalen in de donkere, ondergrondse gangen luister dan goed naar de muziek die je tegemoet komt.

De eerste Caves of Joy van 2003 kent en volledig Nederlands Dj line up. In de 220 volt arena staan Hot Kitchens upcoming talent Dave B en Benny Rodrigues en Rho achter de draaitafels. De muziek in de 180 volt sexy sounds corridor zal door Bart Hendrix, Cleon Macnack en Victor Coral worden ingevuld.

Daarnaast tovert het Photonic VJ team gezamenlijk met de vaste Slides-in-Motion-Master-Joducus de mergelmuren in een wereld die je hoofd zal doen tollen.

Caves of Joy is een cyclus feesten die sinds 1999 een viertal keren per jaar georganiseerd wordt in de inmiddels legendarische Mergelgrotten van Kanne door Hot Kitchen oprichter Dj Rho,

Hot Kitchen * Caves of Joy
Mergelgrotten van Kanne, Avergat 14 Maastricht/ Kanne (B)
08-02-2003 van 22.00 - 05.00
Voorverkoop € 18.- ‘Deur’verkoop € 23.-
The Cave = Dave B., Rho, Benny Rodrigues
The Corridor =Cleon Macnac, Bart Hendrix, Victor Coral
Decorations by Pino & Nicole
Slides in motion by Judocus & Visuals by Photonic.

(toegevoegd:08-02-2003/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws