Help JXL aan een Edison

Partyscene Redactie | 2 juni 2003
headlines



Deze week zijn de genomineerden voor de twee Edison publieksprijzen bekend gemaakt. Tussen de Marco Borsato’s, de Bløf’s en de Brainpower’s is Junkie XL met zijn cover van Elvis’ nummer ‘A little less conversation’ één van de kanshebbers om de titel ‘single van het jaar’ in de wacht te slepen. Jij kunt JXL helpen aan deze prijs door op de Edison website op hem te stemmen. Dit kan tot 3 maart.

Daarbij, stemmen wordt beloond! Met je stem maak je kans op mooie prijzen. Zo maak je kans op twee vrijkaarten voor de show of een platenbon ter waarde van 25 euro, een reischeque ter waarde van € 1000,- en een exclusieve ontmoeting tijdens de tv-uitzending met de winnaar van de publieksprijs.

De Edison Music Awards worden op 6 maart 2003 uitgereikt in de Heineken Music Hall. Voor de tweede keer in de geschiedenis kunnen fans en publiek het live-evenement meemaken, de kaartverkoop is inmiddels gestart. Het evenement wordt voor het eerst in lange tijd live uitgezonden, via SBS 6, en is ook te volgen via radio 538. Veel genomineerden en extra artiesten zullen aanwezig zijn en een groot aantal acts zal optreden. De Edison Music Award is de prijs van de Nederlandse muziekindustrie voor een album van bijzondere kwaliteit en wordt al sinds 1960 uitgereikt. De prijs is te vergelijken met bijv. de Grammy, de Brit Award en de Duitse Echo Award.

Voor de goede orde alle genomineerden voor Edison Nescafé de single van het jaar:

Acda & de Munnik - Ren Lenny Ren
Anouk - Everything
Bløf - Mooie dag
Brainpower - Dansplaat
Carel Kraayenhof - Adios Nonino
Di-rect - Inside my head
JXL vs. Elvis - A little less conversation
Kane - Rain down on me
Marco & Sita - Lopen op het water
Raymzter - Kut Marokkanen

(toegevoegd: 06-02-2003/13:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws