Housewarmin: '21st century nightclubbin'

Partyscene Redactie | 2 juni 2003
headlines


Een avond vol pure house, de meest sexy entertainment van deze tijd en een smashing decor. Naast de resident dj Onno , een special guest appearance deze week van dj Lacroix die zijn meest sexy housetunes uit de kast haalt!

Sprak men vroeger over de hedendaagse dance, dan sprak men over ‘house’. Tegenwoordig spreekt men – wanneer men over house praat – over de dance die voornamelijk afkomstig is uit Amerika. Warme soulfull klanken met groovy basslines, die erop gericht zijn om de dansvloer in beweging te brengen zonder dat hierbij direct een aanslag wordt gepleegd op het tolerantievermogen van het publiek op de dansvloer.

House staat voor volwassen, toegankelijke muziek die mensen tijdens hun avond uit in staat stelt om naast het dansen ook even lekker met elkaar wat te drinken en bij te praten. Iets wat de laatste jaren meer tegen de achtergrond is komen te staan en met name op de grote events vaak achterwege blijft omdat het of te druk is, of het geluid te hard staat, of omdat er 8 deejays op 1 avond beluisterd moeten worden, of of of…

Housewarmin’ speelt in op de overkill(te) aan dance events, blaast het gevoel van peace, love & happiness nieuw leven in, is sultry ‘n seductive met volop entertainment en mooie aankleding dús een welkome ontspannende aanvulling op de hectiek van alle dag!

Zaterdag 8 februari: Onno, Lacroix en mc Ppholl
Daarvoor geven wij kaarten weg in de rubriek "WINNEN"!

Meer info via Housewarmin’.

(toegevoegd:06-02-2003/12:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws