Cosy Sessions in Mezzo

Partyscene Redactie | 2 juni 2003
headlines


Met een programma dat in de middag van start gaat, vanaf 17:00 uur, streeft Glamorama naar een nieuwe zondag in het Zuiden. Sinds dit jaar zijn de Cosy Sessions van de zaterdag naar de zondag verschoven. De eerste Cosy Sessions op zondag liet zien dat een stylish weekend chill in de hotspot van Eindhoven met open armen wordt ontvangen.

De Witte Dame, waarin Mezzo gevestigd is, ontvangt op zondag 9 februari Dj Cleon Macnack. Deze Dj draaide in ondermeer Escape, Off_corso en op diverse buitenlandse feesten. Zijn muziek
is een mengeling van funk, dance en latin. Cleon Macnack zal met zijn uplifting sounds en deep-house tunes in een 4 uur durende set het publiek op de dansvloer doen bewegen.

Daarnaast hebben de Cosy Sessions deze zondag een primeur. Glamorama ontvangt dan BeAmazed. Deze club maakt het mogelijk voor bezoekers van de zondagmiddag om hun eigen invulling te geven aan hun eigen dj en vj-kwaliteiten. Een concept dat nog nooit eerder is toegepast binnen de dansscene. Door middel van dit nieuwe interactieve systeem kan het publiek haar eigen projecties ontwikkelen en hun eigen muziek creëren. Kom zelf kijken en be amazed.

Reserveren voor het diner van zondag 9 februari kan nog via info@glamorama.nl o.v.v. Cosy Sessions.
Of je probeert je geluk in de "WINNEN" rubriek. Partyscene geeft namelijk een diner voor twee weg.

Glamorama presents: Cosy Sessions
Zondag 9 februari 2003 vanaf 17.00
Mezzo , Gebouw 'de Witte Dame'
entree: met diner: € 26,- vanaf 18.30
zonder diner € 8,- vanaf 21.00
DJ Cleon Macnack 4hr. set
Visuals by BeAmazed

(toegevoegd:06-02-2003/11:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws