Pascal FEOS en Paco Osuna op Mainstage

Partyscene Redactie | 2 juni 2003
headlines


Zaterdag 22 februari is de beurt aan deze heren, afkomstig uit de Cocoon-stal, om de Escape Venue in Amsterdam opnieuw op haar grondvesten te doen laten trillen. Met als niet te onderschatten bij-ingrediënten een imposante aankleding, een hoogwaardig geluidssysteem van EAW (KF 750) en een state of the art-lichtshow staat niets de uitbouw van het succes van deze nieuwe aanwinst in het Nederlandse clubcircuit nog in de weg.

Tussen het ruime aanbod van dj’s vandaag de dag, zijn er maar weinig zoals Pascal FEOS die door hun originaliteit opzien baren. Of je hem nu kent als DJ of als man achter tal van producties, de impact die Pascal heeft op mensen hangt altijd samen met zijn uniciteit. Hij is de man achter het grote Duitse PV-label en als 1 van de world’s leading labels op het gebied van progressive rhythmic techno is PV vooral toegewijd aan FEOS’ dj-eisen, skills en ervaring, die hem tot 1 van de meest gevraagde dj’s van de wereld hebben gemaakt. Hij is tevens 1 van die dj’s die zijn werk meer ziet als een missie dan als een platform via welke hij alle aandacht naar zijn eigen persoon kan toe trekken. Alle aandacht is gericht op de dansvloer en de volgende plaat, die enkel en alleen bedoeld is voor het publiek. Pascal noemt deze benadering “club-dedicated without a doubt” en hij weet als geen ander waar hij over praat…

Zowel thuis in house als in techno en het laten samensmelten van beide stijlen, ziet Paco Osuna zijn dj-sets als een ‘increscendo’–reis die verschillende uiteenlopende gevoelens te weeg brengen met als uiteindelijk doel om de dansvloer totaal gek te maken. De combinatie van deze factoren met zijn onnavolgbare technical skills mogen ons doen spreken over Paco Osuna als 1 van de meest solide en getalenteerde beloftes van de internationale dance scène. In 1999 werd Paco resident van Amnesia, Ibiza en daarna deed hij in 2001 op Dance Valley’s Mainstage van zich spreken. Als eerste Spaanse DJ getekend door Sven Vath’s Cocoon Agency en met een aantal nieuwe releases in het vooruitzicht, ligt er voor Paco Osuna een gouden toekomst in het vooruitzicht.

MAINSTAGE
Zaterdag 22 februari
DJ’s: Pascal FEOS, Paco Osuna
MC: Marxman
Tijd: 2300-0530 uur
Locatie: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam

Wij geven kaarten weg voor deze editie van Mainstage. Check de "WINNEN" rubriek

(toegevoegd:06-02-2003/10:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws